Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Administracion.gob.es
Administracion.gob.es

Ocupació en la Unió Europea i en Organitzacions Internacionals

Unió Europea

Si desitges ser emprat públic de l'Administració de la Unió Europea o tenir una experiència laboral de caràcter temporal com a expert nacional o realitzar una pràctiques professionals en alguna de les Institucions, òrgans o Agències de la Unió Europea, accedeix a aquesta pàgina de la Representació Permanent d'Espanya davant la Unió Europea.

Tornar a dalt

Organitzacions Internacionals

T'interessen? La pàgina web del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació(Obre en nova finestra) , en l'apartat Serveis al Ciutadà, dedica un espai a les Oportunitats professionals i de formació sobre temes internacionals.

Hi ha informació en matèria de relacions internacionals: diplomàcia, organitzacions internacionals, Unió Europea, cooperació al desenvolupament, traducció i interpretació i altres oportunitats.

Pots trobar: processos de selecció d'empleats, estades professionals temporals, estades de formació temporal, pràctiques professionals, experiències de voluntariat i oportunitats de formació en aquests àmbits.

Pots inscriure't al servei d'avisos sobre convocatòries relacionades amb el teu perfil professional i preferències personals.

Tornar a dalt

Suggeriments