Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
Administracion.gob.es
Administracion.gob.es

Accessibilitat

Política d'accessibilitat

El portal del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques www.administracion.gob.es, s'ha desenvolupat seguint les recomanacions d'accessibilitat de la norma UNEIX 139803:2012 d'accessibilitat. Aquesta norma estableix les característiques que han de complir els continguts disponibles perquè puguin ser utilitzats per la major part de les persones, incloent persones amb discapacitat i persones d'edat avançada, de forma autònoma o mitjançant les ajudes tècniques necessàries.

Entre unes altres s'han adoptat les següents mesures:

  • Ús de CSS per a la presentació de la informació
  • Text alternatiu en les imatges
  • Els enllaços ofereixen detalls de la destinació de l'enllaç
  • Ús dels estàndards del W3C

 

Característiques de visualització

El portal www.administracion.gob.es està optimitzat per als navegadors MS Internet Explorer 7.0, Mozilla 3.0  o versions superiors dels mateixos, Google Chrome i Safari. La resolució mínima recomanada és de 1024 x 768. Les grandàries de fonts s'han definit amb unitats relatives. D'aquesta forma es pot canviar la grandària del text des del propi navegador.

Contacte

Des de www.administracion.gob.es tractem de millorar l'accessibilitat cada dia. Li convidem a ajudar-nos amb els seus suggeriments a fer d'aquest portal un lloc cada vegada més accessible.

Si desitja fer algun comentari, suggeriment o es troba amb alguna dificultat no dubti a contactar amb nosaltres a través del correu cau.060@seap.minhap.es o a través del formulari de la pàgina de contacte .

 

Data última revisió

L'última revisió d'accessibilitat del portal www.administracion.gob.es es va realitzar al novembre del 2015.

L'accessibilitat de les pàgines d'est assetjo web es revisen prèviament a la seva publicació.

NOTA: Aquesta declaració de conformitat afecta a totes les pàgines localitzades dins del domini www.administracion.gob.es excloent les pàgines a les quals ens porten els enllaços externs i els continguts incrustats provinents d'altres dominis.
 

Suggeriments